Cel mai tare Mercedes de la Carlsson

Carlsson, tunerul de casa al celor de la Mercedes-Benz, va prezenta la Geneva superbul supercar C25. Bazat pe modelul SL600, acesta dezvoltă o putere totală de 753 CP şi va fi produs într-o serie foarte limitată de doar 25 de exemplare.

Sub capotă a fost montat un motor V12 bi-turbo de 6,0 litri care, în urma modificărilor suferite, produce 753 CP şi un cuplu impresionant de 1.320 Nm oferiţi la 3.750 rpm! Inginerii de la Carlsson au limitat însa cuplul motor la „doar” 1.150 Nm. Cu acest bagaj de resurse, supercarul german este capabil să sprinteze de la 0-100 km/h în doar 3,7 secunde şi să atingă o viteză maximă de 352 km/h.

Pentru a obţine plusul de putere, Carlsson C25 foloseşte un pachet special care include, printre altele, un nou sistem de management al motorului şi un sistem de evacuare din otel inoxidabil.

Supercar-ul a primit un kit aerodinamic care conţine jante din aliaj de 20 inch. De asemenea, bolidul dispune de discuri de frâna perforate de tip „racing” cu dimensiunile 405 mm pe faţă şi 380 mm pe spate, şi de un sistem de suspensii sport C-Tronic ajustabile, care conferă un comportament excelent mai ales în virajele abordate agresiv.

Interiorul se bucură de scaune îmbrăcate cu piele de bizon, inserţii de fibra de carbon şi piele de căprioara în diverse culori, scaune sport cu centuri de siguranţă în cinci puncte şi roll-bars.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVin chinezii
Articolul următorPrimul Ferrari „verde”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ