Cele 700 de exemplare BMW M4 GTS au fost vândute în totalitate!

109

Dacă ţi-a plăcut noul BMW M4 GTS, cel mai ascuţit şi mai performant model din gama actuală a bavarezilor, află că nu mai ai şanse să pui mâna pe unul. Şi asta deoarece, potrivit jurnaliştilor de la carscoops, toate exemplarele au fost deja vândute! Asta chiar dacă preţul unei maşini trece de pragul celor 100.000!

La etapa actuală BMW M4 GTS este considerat a fi cel mai extrem M-Car produs vreodată. Sub capota acestuia este instalat un propulsor de numai 3.0 litri volum, dar care datorită noilor tehnologii este capabil să livreze aproximativ 500 cai putere (493CP) şi 600 Nm de cuplu motor. Conectat la o transmisie automată cu şapte rapoarte, sportiva prinde prima sută la oră în numai 3.8 secunde iar viteza maximă atinsă trece uşor de 300 km/h.

Succesorul lui E46 M3 CSL a fost prezentat în luna octombrie a lui 2015, şi tot atunci am aflat că maşina urmează a fi produsă într-o ediţie limitată la numai 700 de exemplare, 300 dintre care urmau să ajungă pe continentul SUA. Asta înseamnă că europenilor le-au revenit numai 400 de maşini, prin urmare nu este de mirare faptul că toate au fost şi cumpărate deja.

Cei mai harnici care au reuşit să pună mâna pe un model de excepţie ar putea chiar să îl vândă pentru un preţ mai piperat, aşa cum s-a întâmplat şi cu M5-ul în ediţia aniversară 30 Jahre M5!

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ