Conceptul Prophecy vine să ne vorbească despre designul viitoarelor modele electrice Hyundai!

151

Salonul Auto de la Geneva va găzdui debutul celui mai nou concept de la Hyundai, numit Prophecy. Vehiculul electric are o misiune specială, de a prezenta limbajul de design ales pentru viitoarele modele electrice ale constructorului coreean.

Numele Prophecy, care în traducere din engleză înseamnă profeție, simbolizează obiectivele adevărate ale conceptului, spun cei de la Hyundai. Compacta electrică va determina vectorul de dezvoltare a limbajului de design Sensuous Sportiness și va deveni o ”icoană a stilului” pentru întreaga gamă de vehicule electrice a brandului din Coreea de Sud.

„Prophecy nu urmează tendințele. El subliniază frumusețea eternă care va rezista testului timpului. Stilul său este conceput pentru a ridica designul Hyundai la noi orizonturi”, spune șeful Centrului de design global Hyundai, San Yup li.

Hyundai susține că noul concept oferă o „aerodinamică excelentă” și o „siluetă frumoasă” care include și un spoiler proeminent la posterior.

Probabil, Prophecy reprezintă doar un studiu de design, nu și un prototip care mai târziu va fi construit în serie. Toate detaliile le vom afla deja pe data de 3 martie, atunci când la Geneva își va deschide ușile, celebrul Salon Auto Internațional.

NICIUN COMENTARIU