După debutul oficial pe internet, noul model de coupe compact cu patru uși de la BMW a fost deja văzut pe drumurile publice.

Concurentul lui Mercedes-Benz CLA, în versiunea M235i a fost spionat în apropiere de circuitul de la Nurburgring, purtând numere de înmatriculare de Germania. Varianta de top, prinsă în obiective, este propulsată de un motor de 2.0 litri turbo, ce promite în jur de 306 cai putere, livrați la toate cele patru roți, prin intermediul transmisiei automate.

Gran Coupe-ul Seria 2, primul din istoria mărcii, prinde suta în doar 4.9 secunde iar viteza maximă, ca de fiecare dată, este limitată electronic la 250 km/h. De la bun început se vede că BMW a pus accentul pe clienții mai tineri, în căutare de emoții și adrenalină și care nu se vor zgârci să scoată din buzunare peste 30.000 de euro pentru o sportivă cu apel.

Însă chiar și cei mai nerăbdători vor putea primi cheile de la noul Seria 2 Gran Coupe abia în 2020. Prețul destart pentru varianta cu motor în trei cilindri și 1.5 litri volum, ce dezvoltă 140 de cai putere începe de la 31.950 de euro.

Desigur că pentru ceva mai mult, prețul va crește semnificativ, iar BMW are deja pregătite și pachete semnate M Performance.

NICIUN COMENTARIU