Concurs: Ai fi în stare să pupi o maşină timp de 50 de ore dacă ştii că la final îţi va rămâne ţie?

925

Şi dacă răspunsul este da, află că nu eşti singurul! Cineva a făcut-o deja şi a câştigat un automobil nou-nouţ, în valoare de peste 20.000 de dolari! Concursul a avut loc în SUA iar curajosul care şi-a ţinut buzele cel mai mult pe maşină, a plecat cu ea acasă.

Postul de radio KISS FM şi dealer-ul Southwest Kia au organizat un concurs inedit, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în urma căruia, cel mai perseverent participant s-a ales cu o maşină nouă, Kia Optima. Principala sarcină a concurenţilor era să îşi ţină buzele pe maşină, cu alte cuvinte să o pupe!

Nu ştim dacă există cineva în lumea asta care să fi primit mai multă dragoste decât maşina din imagini, de vreme ce în concurs au participat 20 de curajoşi, iar timpul total de pupături ajunge la aproximativ 1000 (50 de ore fiecare, dar nu toţi au rezistat).

Participanţii s-au bucurat şi de pauze scurte, de câteva minute, pentru a mânca, a se hidrata, a merge la baie şi altele. Într-un final, marea provocare a ţinut lipiţi de maşină şapte dintre cei mai puternici şi mai perseverenţi tineri, rezultat care i-a pus în impas pe organizatori, astfel că finalistul a fost ales prin tragere la sorţi. Deci după atâta muncă, ai nevoie şi de noroc.

Maşina i-a revenit lui Dilini Jayasuriya, din oraşul Austin, iar ceilalţi şase s-au ales cu premii de consolare, în forma unor bilete la concertele artiştilor de renume, printre care Justin Timberlake şi Bruno Mars.

Kia Optima LX, este echipată cu un motor de 2.4 litri ce dezvoltă 185 de cai putere şi în complectaţia oferită beneficiază de o transmisie automată cu şase trepte. Echiparea standard include jante din aliaj, sistem multimedia cu ecran tactil, sistem audio modest, cameră video pentru mersul în marşarier, sistemul de aer condiţionat,  şi pilotul automat.

Echiparea standard include jante din aliaj pe 16 inch, sistem multimedia cu ecran tactil de cinci inch si sase difuzoare, camera pentru marsarier sau pilot automat. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici aerul conditionat sau geamurile cu actionare electrica.

NICIUN COMENTARIU