Constructorul de automobile Honda are un nou dealer în Moldova!

159

După mai bine de patru luni de când dealerul Honda din Chişinău şi-a sistat activitatea, Honda Trading anunţă un nou partener oficial în Republica Moldova – compania Autospace SRL.

În urma unei serii de negocieri şi tentative de semnare a unui parteneriat cu potenţiali investitori pentru o nouă reprezentanţă Honda în Chişinău, Honda Trading a semnat un acord de colaborare cu compania Autospace SRL. Astfel, Autospace SRL deţine drepturi depline şi exclusive pentru comercializarea şi oferirea de servicii post-vînzare a întregii game de automobile Honda.

“Începând cu luna august vom fi pregătiţi să deservim automobilele Honda aflate în perioada de garanţie, dar şi oricare alt automobil Honda la mâina a doua. Către această perioadă, vom avea la dispoziţie toate sculele, piesele şi soft-urile necesare pentru a deservi automobilele Honda calitativ. Ansamblul serviciilor oferite de noul dealer pe partea de service include: servicii de constatare rapidă a defecţiunilor, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie şi ITP (inspectia tehnică periodică).

“Tot în luna august, vor demara vânzările automobilelor noi Honda. Aşteptăm primele livrări iar primele automobile vor fi Honda CR-V de generaţie nouă, acesta fiind până acum cel mai bine vândut model pe piaţa autohtonă. Tot în acest an, vom lansa un model absolut nou, Honda HR-V care va concura cu SUV-urile compacte de pe piaţă.” au spus oficialii Autospace SRL.

Amintim că Autospace SRL este o companie bine cunoscută pe piaţa automobilelor din ţară, având o experienţă de mai bine de 18 ani. Compania şi-a început activitatea în 1997, prin deschiderea reprezentanţei BMW AG, iar din aprilie 2015 este şi dealer Mitsubishi Motors în Moldova. Asfel, la etapa actuală, Autospace SRL deţine în portofoliul său următoarele branduri: BMW, MINI, Rolls Royce, BMW Motorrad, Mitsubishi, Honda.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ