Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo este bine cunoscut pentru pasiunea sa față de mașini. Acesta a cheltuit peste 10 milioane de euro pentru a avea un parc auto alcătuit din cele mai noi și cele mai spectaculoase limuzine și supercaruri.

Până acum, cel mai scump autoturism din garajul său era un Bugatti Veyron Super Sport, în valoare de 2.5 milioane de euro! Acum însă starul și-a achiziționat un nou supercar, care urmează să devină cel mai exclusivist din colecția sa.

Este vorba despre modelul Bugatti La Voiture Noire. Acesta a fost construit pentru a celebra 110 ani de la fondarea companiei de Ettore Bugatti și inspirat de la modelul Type 57 Atlantic, vândut în anii ’30 în patru exemplare. Prețul fără taxe al acestui supercar fantastic este de circa 11 milioane de EURO!!!

De ce ar fi primit Ronaldo șansa de a procura această capodoperă marca Bugatti, devenind unicul proprietar din lume dintre sute de doritori? Pentru că portughezul iubește Bugatti, a fost imaginea faimoasei companii și a promovat modelul Chiron într-o campanie publicitară.

Menționăm că, Bugatti La Voiture Noire, este echipat cu un propulsor W16 Quad-turbo de 8.0 litri volum, capabil să genereze 1.479 de cai putere și o viteză maximă de 418 km/h!

NICIUN COMENTARIU