Criza economică și prețul ridicat la benzină îi afectează și pe proprietarii de mașini grele !

96

Criza economică și prețul ridicat la benzină îi afectează și pe proprietarii de mașini grele.Aceasta o dovedește și șoferul unei mașini de teren de model Hummer, după ce a fost surprins la o stație PECO când își alimenta monstrul pe 4 roți, atenție nu cu benzină sau cu motorină, dar cu gaz.

Dat fiind faptul că un automobil de model Hummer H2 este echipat cu un motor V8 pe benzină de minim 6.0 litri care consumă peste 20 de litri de benzină, iar prețurile la combustibil la noi nu sunt dintre cele mai ieftine, o soluţie ar fi sistemul de alimentare cu GPL. Şi se pare că este exact acel caz când nu toţi „bogaţii” îşi pot permite întreţinerea unui asemenea monstru.

Momentul în care Hummer-ul este alimentat cu gaz a fost imortalizat de un alt șofer care a postat fotografia pe o rețea de socializare.

După o simplă verificare pe motorul de căutări Google putem afla că un caz similart a fost înregistrat şi la Sibiu, România, unde un alt proprietar de Hummer H3 susținea că anterior mașina sa cu un motor de 3.700 cmc, consuma 18 litri la 100 km, iar după ce și-a instalat sistem GPL cheltuielile s-au redus la jumătate.

Hummer cu GPL 3

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ