Cu doar 40.000 euro poți deveni proprietarul unui Ferrari! Incredibil?

155

Chiar dacă nu îți poți cumpăra mașina sport cu sute de cai putere, cu puțină imaginație și curaj, poți ajunge totuși să te plimbi cu un Aston Martin, Lamborghini sau Ferrari.

Un francez a introdus conceptul de „co-proprietate” pentru automobile de lux și nu duce lipsă de clienți.

Aston-Martin-DB10

Sistemul este simplu: vii cu o sumă de minimum 40.000 de euro și, alături de alți doi sau trei norocoși, poți deveni co-proprietar al acelei mașini. Ei bine, există și un mic disconfort legat de orar. Trebuie să-ți planifici din timp vacanța sau zilele în care vei avea nevoie de mașina astfel încît, să fie împăcați și ceilalți co-proprietari.

Totuși, avanatjele sunt evidente. Co-proprietarul împarte toate cheltuielile cu ceilalți, cum ar fi revizia tehnică. Se știe că întreținerea unui supercar poate ajunge și la 10.000 de euro pe an, iar mașina nu „doarme” cîteva luni pe an într-un garaj, devalorizîndu-se.

Lamborghini-Huracan

Modelul de co-proprietate există deja pentru ambarcațiuni de lux, avioane private sau chiar cai de curse, însă în domeniul auto este ceva inedit. Mașinile sunt toate recente, în perfectă stare tehnică și estetică.

NICIUN COMENTARIU