Cum ar fi să îţi găseşti maşina plină cu…excremente?

62

Surpriză neplăcută pentru un angajat al Cancelariei de Stat, după ce și găsit salonul automobilului de serviciu plin cu…fecale! Incidentul nefericit a avut loc în amiaza zilei de ieri, 20 octombrie pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al capitalei.

Întors de la pauza de masă, oficialul şi-a găsit automobilul de model Skoda Octavia cu geamul poriterei faţă spart iar în salon era un butoi cu excremente, revărsat. În prezent oamenii legii nu au nici o persoană suspectă și nici nu cunosc dacă este vorba de o răzbunare sau o glumă de prost gust.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, a declarat pentru Autoexpert.md că oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar persoanele vinovate riscă să se aleagă cu un proves verbal în baza Codului Contravențional sau chiar sub aspectul Codului Penal.

Așa sau altfel, cert este faptul că salonul Skodei va avea nevoie de un tratament special şi multe zile petrecute în soare până va dispărea mirosul!

12179294_576463375835091_550211051_n_resize

 

imagini: jurnaltv.md

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ