Muzeul Mercedes-Benz îşi anunţă uşile deschise acum nu doar pentru vizitatori. Cel mai recent comunicat de presă informează pasionaţii acestei mărci că vor putea achiziţiona unul din modelele lor preferate chiar din muzeu! Exponatele anunţate în vânzare sunt colectate în gama „All Time Stars” şi pot fi divizate pe subcategorii ca Premium Edition, Collectors Edition şi Drivers Edition, urmând ca fiecare să îşi găsească maşina pe placul său!

Divizarea pe categorii aparte ţine mai mult de starea automobilelor şi nu de preferinţele clientului. Deci iată ce presupune aceasta. Premium Edition se referă la maşinile păstrate într-o stare originală, restaurate parţial de Mercedes-Benz Classic. Collectors Edition include automobilele în stare excelentă atât din punct de vedere tehnică cât şi vizuală,  în timp ce la Drivers Edition găseşti maşinile „excelente” la capitolul tehnic, dar care necesită o atenţie la caroserie sau interior.

Un exemplu de maşină de colecţie în vânzare, este acest Mercedes-Benz E 60 AMG Limited, care are parcurse la bord numai 74.800 de km şi costă în jur de 189.000 de euro. Acesta este unul din cele numai 12 modele produse în total ce ascunde sub capotă un motor V8 de 6.0 litri volum, capabil să genereze 381 de cai putere. Prin intermediul unei transmisii automate cu patru rapoarte, toată puterea motorului este livrată punţii spate. Sedanul poate atinge prima sută la oră în doar 5.4 secunde iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Întreg garajul de oferte poate fi analizat accesând adresa de web All Time Stars, şi nu uitaţi să ne spuneţi şi nouă, care ar fi modelul vostru favorit!

mercedes-benz-e-60-amg-limited (1)

mercedes-benz-e-60-amg-limited (2)

mercedes-benz-e-60-amg-limited (4)

mercedes-benz-e-60-amg-limited (5)

mercedes-benz-e-60-amg-limited (6)

mercedes-benz-e-60-amg-limited (7)

mercedes-benz-e-60-amg-limited (8)

mercedes-benz-e-60-amg-limited (9)

mercedes-benz-e-60-amg-limited (10)

mercedes-benz-e-60-amg-limited (11)

mercedes-benz-e-60-amg-limited

wcf-mercedes-benz-e-60-amg-limited-mercedes-benz-e-60-amg-limited (1)

wcf-mercedes-benz-e-60-amg-limited-mercedes-benz-e-60-amg-limited (2)

wcf-mercedes-benz-e-60-amg-limited-mercedes-benz-e-60-amg-limited

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ