Declarații șocante ale unui neurochirurg: „Starea lui Schumacher s-a deteriorat considerabil!”

244

Celebrul neurochirurg Nicola Acciari, vine cu afirmații care șochează! Potrivit acestuia, starea celebrului pilot Formula 1, Michael Schumacher, esre într-o continuă deteriorare, în urma accidentului de schi pe care l-a suferit în anul 2013.

Neurochirurgul din Bologna, declară că starea fostului pilot de curse Michael Schumacher s-a deteriorat considerabil la nivel muscular, organic şi osos, la şase ani de la teribilul accident de schi, relatează Daily Mail.

Schumacher a suferit un traumatism cerebral care i-a fost aproape fatal, când s-a lovit cu capul de o piatră în timp ce era la schi în Alpii Francezi, după care s-a aflat o lungă perioadă în comă din care ulterior s-a trezit.

Deși cele mai recente noutăți erau destul de optimiste, Nicola Acciari afirmă că fostul pilot nu mai seamănă deloc cu omul care era odată. Informaţiile survin după ce managerul lui Michael Schumacher, Todt declarat presei că, în ciuda faptului că Schumacher nu mai este în stadiu vegetativ, acesta este incapabil să comunice.

Fostul manager al lui Schumacher, Wili Weber o acuză pe fosta soţie a pilotului că ascunde adevărul despre starea acestuia.

Nu ştiu ce progrese face Michael, ştiu că a fost supus unei încercări foarte dure, mi-ar plăcea să-i strâng mâna sau să-i ating chipul, însă din păcate soţia lui mi-a interzis accesul la el. Probabil se teme că atunci când voi vedea starea în care se află Schumacher, voi face public adevărul. Ştiu că Michael se va folosi de orice şansă care există pentru a se recupera”, a declarat Wili Weber.

NICIUN COMENTARIU