Declarații uluitoare de la Elon Musk: Pick-up-ul Tesla va fi mai bun decât Ford F-150 și mai performant decât un Porsche 911!

317

Elon Musk a oferit recent o nouă serie de declarații îndrăznețe, de data aceasta cu ocazia unei întâlniri generale a acționarilor.

CEO-ul constructorului american a fost întrebat despre următoarele lansări pregătite de Tesla, și anume un pick-up electric care nu a primit încă un nume și capul-tractor Semi. Referindu-se la pick-up, Musk a făcut o comparație directă cu camioneta Ford F-150, cel mai vândut model de serie din lume, dar și o comparație mai puțin obișnuită cu Porsche 911.

Încercăm ceva nou care să nu fie doar o copie a unui alt model. Va fi un pick-up mai bun decât F-150 în ceea ce privește funcționalitățile specifice unui pick-up și o mașină sport mai bună decât un Porsche 911 standard. Aceasta este aspirația„, a declarat Musk.

Până în prezent, Tesla a publicat doar un teaser cu noul pick-up și a anunțat anterior că îl va prezenta oficial în această vară. În cadrul adunării generale a acționarilor, Musk a afirmat că „speră” ca Tesla să-și onoreze promisiunea, fără însă să ofere prea multe detalii.

Anterior, Tesla a afirmat că pick-up-ul electric va oferi o autonomie electrică de până la 800 de kilometri și că prețul de pornire nu va depăși 50.000 de dolari pe piața din Statele Unite.

NICIUN COMENTARIU