Dezvăluit Accidental: Vezi noul BMW Seria 2 Gran Coupe, concurentul lui CLA!

388

În așteptarea debutului oficial, au țâșnit pe internet și primile poze, tot oficiale sunt, doar că sursa lor e cu totul alta și au ajuns imaginile pe un forum 2addicts.

Acesta va fi primul ”sedan” de la BMW, entry-level, de dimensiuni compacte, oferit europenilor. Chinezii deja au Seria 1 Sedan, însă acolo unde sunt cei mai mulți împătimiți ai mărcii, adică în Europa, va fi disponibil doar Gran Coupe-ul.

În pozele de mai jos este prezentată versiunea M235i, care adoptă o stilistică aparte, cu accent pe sportivitate și performanțe înalte. Aceasta utilizează serviciile unui motor de 2.0 litri turbo, care livrează 306 PS și 450 Nm de cuplu motor. Cu asemenea date în pașaport, era inevitabil tratamentul M pe exterior și interior.

Bare de protecție mai umflate, cu guri de aerisire la vedere, praguri laterale proeminente, un sistem de evacuare integrat în difuzorul spate și un spoiler pe capota portbagajului sunt doar câteva din detaliile care trădează modelul M235i. Ah, și printre schițele jantelor se întrezăresc etrierii finisați în albastru, o altă caracteristică a versiunii.

Însă va exista și un model mai ”slab”, 228i, echipat la fel cu un motor de 2.0 litri, dar care livrează numai 231PS și 350 Nm de cuplu motor. Apropo, sper că v-ați dat seama de la bun început, toată puterea este pusă pe roțile din față. Mhm…///M…pur.

Doar clienții din SUA vor vedea noul Seria 2 Gran Coupe echipat cu tracțiune integrală. Deci cam asta e de spus pentru moment. Așteptăm comunicatul.

NICIUN COMENTARIU