Sursă: INP

După cum probabil vă amintiţi, dacă aţi citit acest articol, Inspectoratul Naţional de Patrulare are o nouă operaţiune în plină desfăşurare. Se numeşte „VITEZA” şi va dura până în data de 11 februarie an curent.

Statistica arată că numărul de şoferi care încalcă regimul de viteză pe anumite porţiuni de drum, nu prea merge în descreştere. Şi dacă unii conducători auto încalcă limita de viteză cu un maxim de 20 km/h, atunci iată că sunt şi şoferi mai „grăbiţi”, care circulă cu 140 km/h în localitate.

Acolo unde limita de viteză impusă de RCR este de 70 km/h, acest domn a fost prins la radare cu 137 km/h! Inspectorii de patrulare au stopa şoferul în satul Biliceni-Vechi, raionul Sângerei, iar în timpul verificării actelor, acesta nu dispunea de permis de conducere.

Fiind verificat, s-a constat că șoferul de 27 de ani nu este la prima abatere, în ultimele 8 luni are mai multe încălcări grave ale RCR precum: stare de ebrietate avansată la volan, ignorarea culorii roșie a semaforului, dar și parcare neregulamentară.

NICIUN COMENTARIU