Din nou taxi şi din nou răsturnat! Doar că nu mai e Dacia ci Renault :)

153

Clipe de groază pentru o pasageră a unui taxi de model Renault Clio, după ce automobilul în care se afla s-a răsturnat fiind lovit lateral de un alt Renault. Accidentul a avut loc în această după-amiază la intersecția străzii A Şciusev cu strada Bulgară, în apropiere de Inspectoratul de Poliție Centru, din Capitală.

Informația a fost confirmată pentru Autoexpert.md de către Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Potrivit martorilor oculari, taximetristul se deplasa pe strada principală, strada Sciusev, când a fost lovit lateral de un alt automobil Renault care se deplasa pe strada Bulgară, stradă secundară, şi care se face vinovat că nu a cedat trecerea taxiului.

În urma impactului automobilul Renault Clio s-a răsturnat. Atât taximetristul cât și pasagera acestuia în vârstă de 26 de ani s-au ales cu câteva zgârâieturi și o sperietură zdravănă. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul care va fi găsit vinovat se va alege cu o amendă în mărime de 1000 de lei și 6 puncte de penalizare.

sursa foto: facebook.com // Vadim Vieru

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ