Divizia BMW DeisgnworksUSA a creat un garaj cu panouri solare

91

Garajul creat de BMW DeisgnworksUSA foloseşte tehnologii de avangardă şi un design inovativ pentru o soluţie premium care completează gama de modele BMW i.

DesignworksUSA este o divizie a Grupului BMW cu sediul în Caliornia, Statele Unite ale Americii. Compania este specializată în dezvoltarea proiectelor de design pentru mărciile grupului BMW, precum şi pentru o serie de clienţi industriali.

BMW-i8-Carport-2[2]

Garajul construit special pentru modelele BMW i3 şi BMW i8 poartă numele oficial de „solar carport” și are la baza sa materiale ecologice cum ar fi lemnul de bambus, dar foloseşte şi materiale de avangardă ca fibra de carbon. Plafonul este alcătuit dintr-o serie de panouri solare ce generează electricitate pentru sistemul BMW i Wallbox Pro. Acest sistem permite monitorizarea energiei electrice folosite pentru încărcarea maşinii şi oferă şi o analiză a procesului de încărcare. Dacă soarele este ascuns după nori, sistemul BMW pentru Solar Carport permite şi conectarea la reţeaua electrică clasică. Suplimentar, dacă energia solară este generată dincolo de necesarul de încărcare al automobilului, aceasta poate fi direcţionată către utilizarea casnică. Pentru panourile solare utilizate în Europa se oferă o garanţie de 30 de ani.

BMW-i8-Carport-1[2]

BMW-i8-Carport-4[2]

BMW-i8-Carport-5[2]

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ