Document oficial: Noul Ford Mondeo va fi lansat în 2021!

195

În ianuarie 2019, cei de la Ford au dezvăluit Mondeo facelift. Modelul a primit o serie de modificări și îmbunătățiti, la interior și la capitolul motorizări. Acum însă, constructorul pregătește o nouă generație care ar apărea peste un an.

Chiar dacă Ford înregistrează un declin în materie de vânzări, iar apariția unei noi generații este incertă, iată că un document oficial de pe site-ul constructorului pentru piața din Europa, confirmă pregătirea noului model.

Documentul a fost publicat de britanicii de la Autocar, și menționează o componentă pentru puntea spate a lui „Mondeo MY 2022” cu codul CD542, care anterior a fost alocat pentru un posibil înlocuitor al lui Fusion, numele sub care este comercializat Mondeo în SUA.

Totodată, data de lansare a componentei este al treilea trimestru al anului 2021, ceea ce înseamnă că nouă generație Mondeo va fi prezentată în a doua jumătate a anului viitor.

Termenul MY 2022, ar însemna Model Year 2022, care pe piața din Statele Unite înseamnă un model lansat între a doua jumătate a anului 2021 și prima jumătate a anului 2020.

Sursapresupune că noul Mondeo va fi disponibil inclusiv într-o versiune PHEV, cu un sistem de propulsie care ar putea fi preluat de la versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Kuga.

NICIUN COMENTARIU