Dodge Viper de 900 CP vs Toyota Supra de 1000 CP? Tu pe cine pariezi? (VIDEO)

58

O nouă zi ne aduce în faţa monitorului două supercaruri legendă, extrem de potente şi necruţătoare, unul din SUA şi altul din ţara soarelui răsare. Ambele sunt modificate la greu şi se pot lăuda cu performanţe uluitoare! Spre exemplu Viper-ul pune pe roţi 900 de cai putere şi 1.288 Nm de cuplu motor, este mai bine optimizat aerodinamic şi proiectat pentru a mânca kilometrii de asfalt întins. De cealaltă parte nici Toyota un este de neglijat, mai ales că, măsurată la stand-ul DYNO, aceasta dezvoltă 1.000 de cai putere la roţi! Deci, se anunţă o cursă cel puţin intrigantă!

Pe foaie totul este în avantajul japonezei, care este mai uşoară dar şi mai puternică, însă Viper-ul este un model asbolut nou, care cel puţin teoretic ar trebui să îi dea bătăi de cap Suprei. În plus sportcarul american beneficiază şi de injecţie de NO2, astfel că abia se apropie de performanţele modelului de la Toyota.

Prea complicat până aici? Ei bine, vă invităm atunci să apăsaţi pe butonul play şi să aflaţi de unii singuri cine va ieşi învingător în cursa de accelerare din mers. Cert este că la capitolul sunet ambele sunt terifiant de „bune”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ