Drag Race: Jeep Grand Cherokee SRT vs Porsche Cayenne Turbo S vs BMW X5M!

586

În speranţă că îşi vor mai dezmorţi puţin simţurile odată cu trecerea iernii, jurnaliştii de la Autocar s-au grăbit să testeze cele mai brutale V8-uri regăsite sub capota unor SUV-uri extrem de populare printre iubitorii de adrenalină. Iar în rândul acestora, suroriza ar trebui să vină din partea Jeep-ului Grand Cherokee SRT al cărui volum motor de 6.4 litri, este capabil să mişte din loc axa pământului. 

La linia de start s-au aliniat în jur de 1.600 de cai putere, ceilalţi pretendenţi la podium fiind exclusiv de naţionalitate germană, Porsche Cayenne Turbo S şi BMW X5 M, ambii posesori a circa 570 de cai putere, dar cu date tehnice diferite în ce priveşte acceleraţia de la zero la prima sută, unde Cayenne-ul se laudă cu 3.8 secunde, iar X5-ul M cu doar 4.0 sec.

Cine va ieşi într-un final învingător, rămâne de văzut, dar cu siguranţă că nu v-aţi fi aşteptat la o asemenea dezlegare! Şi aici apare întrebarea, cine minte? Producătorul sau jurnaliştii din acest test de accelerare pe 402 metri?!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ