Drag Race: Volvo 242 versus Lamborghini Huracan! (VIDEO)

67

Ştii ce-i ăla un sleeper nu? Genul de torpilă de maşină care la prima vedere îţi aminteşte de o bătrânică neputincioasă. Deseori un sleeper are aspectul exterior păstrat aproape intact, aşa cum l-a gătit mama-uzină, tocmai pentru a nu trăda performanţele de care poate da dovadă. 

Un exemplu de lup în blană de oaie, aka sleeper, este şi acest Volvo 242 în caroseria GT. Numele acestuia se trage de la Seria 200, mai exact modificaţia 240 la care se adaugă un „doi”, pentru aţi aminti faptul că este o maşină cu două portiere. Maşinuţa din imagini, atât de inocentă, a reuşit să le dea o lecţie dură unor bad boy ca Lamborghini Huracan sau Chevrolet Corvette, după cum se poate vedea şi filmuleţul de mai jos.

Proprietarul acestui Volvo 242 a renunţat la motorizarea veche optând pentru un agregat de provenienţă General Motors, un V8 de şase litri volum cilindric total, botezat LSX. Şi pentru că ştie să meşterească şi să dreagă, mândrul proprietar i-a anexat ve-optului şi o turbină, achziţionată de pe ebay cu 200 de dolari. Iar efectul este grandios!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ