După 9, vine Fast and Furios 10 și va fi doar cu FEMEI! (VIDEO)

284

Fast and Furios 9 nici nu a ieșit încă pe marile ecrane, dar deja se știe că va urma și partea a zecea. Ce nu se știa însă până nu demult, este faptul că vom vedea doar femei în următorul episod.

FF a pornit ca un film pentru pasionații de mașini și curse auto ilegale, ca să se ajungă ulterior la un blockbuster, cu mașini zburătoare, cascadorii demne de forțele speciale armate (și nici măcar ăia nu s-ar descurca), lupta cu mercenari și teroriști, salvat lumea și bla bla bla.

Regizorii și producătorii Fast and Furios, s-au deplasat demult de la ideea principală a filmului. Iar partea cu numărul 10 ne confirmă și mai mult acest lucru. Întrebat despre ce va urma, Vin Diesel a oferit răspunsul la care nu se aștepta nimeni.

Primul FF excluisv cu femei sunt implicate Nicole Perlman, Lindsey Beer și Geneva Robertson-Dworet, care au lucrat la filme precum Guardians of the Galaxy sau Captain Marvel. Rolurile principale le-ar putea reveni lui Michelle Rodriguez, Jordana Brewster și, de ce nu, Charlize Theron.

NICIUN COMENTARIU