După ce cu părere de rău au renunțat la pick-up-ul X-Class, cei de la Mercedes-Benz ar putea scoate din ofertă și modelul compact SLC!

Mercedes-Benz SLC cunoscut mai bine după numele său din trecut SLK, se pare că nu va mai avea o noă generație. Despre acest lucru scrie publicația germană Automobilwoche, citată de Auto Bild.

La conferinţa anuală a acţionarlor de la sfârşitul lunii iulie, şeful Mercedes-Benz, Ola Källenius, a vorbit despre ”simplificarea gamei de modele” ca o măsură impusă pentru reducerea costurilor. Cu alte cuvinte, acest lucru înseamnă că vor fi modele care vor dispărea din lista celor comercializate.

În prezent, gama Mercedes include 40 de modele diferite, iar cu introducerea gamei electrice EQ, numărul de modele va depăşi 50 până în anul 2022.

Ne vom revizui portofoliul pentru a ne concentra pe cele mai promiţătoare produse” a anunţat atunci Källenius, potrivit publicaţiei germane. Printre victimele măsurilor de austeritate avem dat ca sigur pick-up-ul Clasa X şi roadsterul SLC, comercializat înainte de 2016 sub denumirea SLK.

Zvonurile privind absenţa unui succesor pentru SLC au început să apară încă din primăvara acestui an. În prezent, SLC îşi trăieşte ultimele momente ca serie limitată Final Edition.

NICIUN COMENTARIU