După faptă şi răsplată! Iată ce a păţit proprietarul acestui Ford pentru parcare neregulamentară!

48

Atunci când legea şi regulamentul scris nu mai funcţionează , oamenii recurg la propriile metode cu rol educativ, în speranţa ca măcar acest tip de sancţiune îşi va face efectul. Iar în cazul de faţă, trebuie să recunoaştem că românii au talent! Chiar dacă părerile multora sunt împărţite în pro şi contra, cert este un singur lucru, că şoferul a înţeles acum mai bine care este sensul noţiunii de „parcare neregulamentară”.

O situaţie similară putem urmări şi în Chişinău, doar că moldovenii nu se dau la educat. Ce-i drept nici societatea civilă nu prea se grăbeşte să bage minţile în cap cuiva. Iar despre poliţiştii de la patrulare care se fac că plouă, nu mai amintesc. Nu o singură dată am fost martorul indiferenţei acestora, deşi ar putea contribui la bugetul ţării în regim non-stop, dacă tot vor să întoarcă miliardul.

Dacă nu vor şoferii să fie respectuoşi, iar poliţiştii ignoră fărădelegile, atunci ce ne mai rămâne de făcut? Să fie oare asta singura metodă prin care pot fi puşi la respect şoferii fără cei şapte ani de acasă? Suntem curioşi să aflăm părerea cititorilor noştri. Până una alta, vă invităm să accesaţi sursa pozei şi să răsfoiţi prin comentarii. Românii au talent 😉

12654573_10153883981037801_4290536316439331856_n

foto: Facebook / Andrei Sosa

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ