În aşteptarea show-ului Top Gear, lumea încearcă să ghicească cine totuşi va fi prezentatorul emisiunii. Iar dacă mai devreme se vorbea despre un milionar englez, iată că acum, The Telegraph ne indică faptul că ar putea fi cu totul altcineva. Mai exact, englezii susţin că „în rolul principal” va evolua jurnalistul Chris Harris, iar acesta va fi acompaniat de alţi doi piloţi profesionişti!

Despre Chris Harris aţi mai auzit, cu siguranţă, el fiind şi prezentatorul în episoadele DRIVE, dar şi Chris Harris on Cars, ambele difuzate pe canalul de youtube. Iar în trecut Harris a scris pentru redacţii ca EVO, Jalopnik sau Autocar. În cazul celui de al doilea prezentator, aflaţi că va fi o doamnă! La fel de celebră ca şi Chris Harris, pilotul de curse şi fost prezentator TV, Sabine Schmitz!

Şi pentru ca imaginea să fie completă, este nevoie de un al treilea prezentator, iar spre bucuria fanilor, se zvoneşte că acesta va fi nimeni altul decât pilotul de Formula 1 David Coulthard! Din câte puteţi vedea, noua echipă Top Gear are în componenţa ei unii dintre cei mai talentaţi jurnalişti, prezentatori tv dar şi piloţi, însă rămâne de văzut dacă acest lucru le va putea menţine raitingul înalt, stabilit la noi standarde de pe vremea lui Clarksson, Hammond şi May.

Primile episoade Top Gear urmează să fie difuzate abia în luna mai a lui 2016.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ