Ediţia limitată a lui BMW M2 CS va avea puţin peste 400 CP!

61

Spaniolii de la Motor.es au reuşit să afle detalii importante despre cel mai nou prototip în teste, BMW M2 CS. Coupe-ul bavarezilor va fi lansat abia anul viitor însă primile informaţii despre acesta deja au ieşit la suprafaţă.

După cum bine vă daţi seama versiunea M2 CS va fi ceva mai performantă decât actualul M2 care ascunde în jur de 370 de CP sub capotă. Abreviatura CS vine de la fratele mai mare M4, însă nu vă putem spune cum se face că M2-ul a omis pragul Competition Package, etapă de metamorfoză importantă, prin care a trecut M3 şi M4.

Dar, asta să zicem că ne interesează mai puţin. Important este faptul că de acum încolo, va exista un M2 CS care să bucure proprietarul cu circa 405 cai putere. Probabil că mulţi veţi spune că, poţi obţine aceleaşi cifre şi cu un M2 tunat, însă nu totul se ascunde doar în cifre. E vorba de ceva mai mult, un alt look, alte trimuri şi o plăcuţă numerotată…

Asta deoarece, CS-ul va fi vândut într-o ediţie limitată. Şi dacă M4 CS a fost fabricat în doar 3.000 de exemplare, M2 CS va fi reprodus în numai 1.000 de bucăţi. Producţia în serie va începe în luna Martie urmând ca prin Mai deja, primii clienţi să îşi vadă sportiva acasă.

 

NICIUN COMENTARIU