El s-a ales cu un Ferrari! TU ce cadou ai primit la 15 ani?

218

La ai săi 15 ani, este deja fericitul proprietar al unui Ferrari F12 Berlinetta. Şi cum le stă în fire oamenilor cu bani, puştiul şi-a colantat maşina în ce îi place lui mai mult, logo-ul Louis Vuitton!

Culoarea de serie a fost prea plictisitoare pentru adolescentul din Dubai, astfel că acesta a decis să îl personalizeze un pic, după bunul plac. Numele puştiului cu pretenţii este Rashed Belhasa şi este cunoscut în mediul online pentru stilul său de viață extravagant și pentru ușurința cu care se învârte în cercurile unor vedete din lumea filmului și a sportului.

Fiul unui magnat al construcţiilor, imperioul căruia valorează în jur de 2.1 miliarde de dolari, a primit maşina în dar, de la tatăul său. Chiar dacă şi-a ales singur culoarea, galbenă, ulterior acesta şi-a schimbat viziunile şi a mers pe o reţetă care să îi garanteze exclusivitatea în trafic.

Astfel a apărut folia specializată, cu logo-ul LV, nume extrem de cunoscut în lumea modei. Dar tu, îţi mai aminteşti ce cadouri primeai la 15 ani? Şi ce culoare era bicicleta?

NICIUN COMENTARIU