Arată ca un monstru alb, iar de departe o poți confunda cu un tank! Este una dintre cele mai scumpe vehicule care au mers pe drumurile dezastruoase de la noi, dar care cu siguranță nu au deranjat-o. Poartă numele Dartz Prombron White Horse și costă circa 6 milioane de euro!

Ieri, rețelele de socializare au fost bombardate cu imaginile unui vehicul cu totul special și nemaivăzut pe la noi. Deodată, toți și-au pus întrebarea ce fel de monstru este acesta și cum se numește? Vă răspundem noi!

Este o blindată pregătită de compania letoniană Dartz, numită Prombron White Horse! Aceasta a fost proiectată pentru piața din China, dar prin minune s-a făcut o excepție și un exemplar a fost vândut în Rusia.

Se cunoaște că sub capota acestui model destina Chinei, se poate monta un motor V8 sau V12, pregătit de Mercedes-AMG! Unul suficient pentru a putea mișca din loc vehiculul de trei tone, care se laudă cu o capsulă blindată, armura căreia măsoară o grosime de 7 centimetri, iar geamurile sunt pregătite pentru a rezista focurilor de armă de calibru 7.62 mm!

Prețul fiecărui exemplar poate varia în dependență de varianta aleasă. Dar se cunoaște că, în anul 2014, când a fost prezentat Dartz Prombron White Horse, persoanele VIP din China pentru care defapt și este destinată blindata, trebuia să scoată o sumă de circa 6 milioane de euro, preț care include taxele costisitoare!

NICIUN COMENTARIU