Exclusiv! Imagini inedite cu noul Land Rover Defender! Vezi cum arată legendarul vehicul de teren în varianta modernă

221

Se pare că broșura cu noul Land Rover Defender ”le-a scăpat” oficialilor englezi și acum e disponibilă în toată rețeaua de internet. Inclusiv pe o pagină de instragram, dedicată amatorilor de off-road.

Designul, dar și specificațiile tehnice ale noului Land Rover Defender nu mai sunt acum un secret. Asta după ce broșura cu modelul nou a migrat pe rețelele de socializare. Imaginile sunt oficiale, doar că nu se găsesc pe rafturile de download.

Noul Defender în versiunea 110, modelul cu cinci portiere se laudă cu o gardă la sol de 291 mm, unghi de atac de 38 de grade și adâncime de trecere în vad de 900 mm. Atât varianta cu trei uși (90) cât și 110 vor fi disponibile în versiunile de echipare S, SE, HSE.

Pe partea de motorizări vom avea un benzinar de 3.0 litri volum cu șase cilindri în linie, ce dezvoltă 294kw și 550 Nm de cuplu motor, sau un motor diesel cu patru cilindri în linie și un volum de 2.0 litri care să livreze 177kw și 440 Nm de cuplu motor.

Britanicii susțin că odată cu apariția versiunii 90 LWB (ampatament extins pentru modelul cu 3 uși), gama de motorizări se va completa. Lansarea oficială va avea loc foarte curând.

https://www.instagram.com/p/B2J7Oiihj2W/?utm_source=ig_web_copy_link

NICIUN COMENTARIU