F Sport Road Bike – un alt-fel de Lexus

23

LFA Works, divizia Lexus care a produs modelul LFA, produce acum o bicicletă de performanţă, numită Lexus F Sport Road Bike, care costă 7.700 de euro şi are cadrul din fibră de carbon.

Divizia LFA Works produce componente din fibră de carbon şi a luat naştere special pentru construcţia celebrului supercar Lexus. Acum însă, inginerii LFA Works construiesc biciclete, iar primul produs este chiar F Sport Roadbike. La fel ca supercar-ul LFA construit în aceeaşi uzină, vorbim despre o serie limitată, de data aceasta la 100 de unităţi.

lexus-F-sport-road-bike-1

Cadrul, furca, şaua, ghidonul, jantele şi pedalele bicicletei Lexus F Sport sunt realizate din fibră de carbon. În ciuda echipamentelor de top prezente în LFA Works, cei de la Lexus doar asamblează bicicleta F Sport în cadrul departamentului respectiv. Naoki Watanabe, un manager de vânzări şi marketing de la Lexus, le-a explicat celor de la Automotive News că toate componentele cheie ale cadrului, realizate din fibră de carbon, sunt importate din Taiwan.

lexus-F-sport-road-bike-3

Bicicleta cu 22 de viteze are un schimbător de viteze cu padele, controlat electronic, care asigură schimbări de trepte foarte line. Reprezentantul de vânzări al mărcii Lexus susţine că marca a primit deja 35 de comenzi pentru bicicleta exclusivistă realizată de departamentul LFA Works.

lexus-F-sport-road-bike 6

lexus-F-sport-road-bike 5

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ