Favoritul femeielor, Nissan Juke revine cu un nou design și condus semi-autonom!

141

Un adevărat bestseller și modelul care a atrase atenția producătorilor de automobile către nișa celor mai compacte crossovere, Nissan Juke revine pe piață.

Cea de-a doua generație a celui mai criticat/adorat, urâcios/frumos, drăguț/caraghios crossover japonez, Nissan Juke își anunță debutul. Oricum nu s-ar prezenta această mașinuță, trebuie să îi dai Cezarului ce i se cuvine. S-a menținut în producția de serie aproape 10 ani de zile și s-a răspândit pe tot globul în aproape 1.000.000 de exemplare.

Iar de curând și-a făcut curaj să apară cu un nou look, motorizări noi și tehnologii de ultimă oră. Capitolul desing, îl lăsăm deschis pentru dezbateri și discuții, ce este de știut și de reținut sunt următoarele.

-Pentru început, va fi disponibil doar în compania unui motor de 1.0 litri turbo-aspirat. Dezvoltă 117 cai putere și 180 Nm de cuplu motor.
-Poate fi echipat cu sistemul ProPilot, care permite un condus semi-autonom. O adevărată premieră în acest segment.
-Este construit pe arhitectura CMF-B a Alianței Renault-Nissan și este frate cu Captur.
-A crescut semnificativ în dimensiuni, comparativ cu generația precedentă. +85mm în lungime și +35mm la lățime iar alți 30mm se adaugă la înălțime.
-Volumul portbagaj a fost mărit de la 354 la 422 de litri!
-Oferă faruri full-LED în versiunea de bază.
-Sunt disponibile 11 nuanțe de exterior iar dimensiuniel jantelor variază între 16 și 19 inch.
-Scaunele sport vin deasemenea în dotarea standard, alături de sistemul de infotainment cu display de 8 inch, Appel CarPlay și Android Auto.
-Pe lista opțiunilor este tapițeria din Alcantara, sistemul audio Bose
-La alegere sunt disponibile cutia de viteze manuală în 6 rapoarte, sau automată cu 7 rapoarte și dublu ambreiaj.
-Frânarea de urgență, funcția de detectare a pietonilor și bicicliștilor, sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, avertizare unghi mort sau sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare sunt deasemenea o premieră pentru acest model.

Și, marea bucurie, începând cu luna noiembrie deja poate fi văzut în unele showroom-uri din lume!

NICIUN COMENTARIU