Fiat prezintă la Detroit două versiuni noi ale citadinei 500

16

Fiat prezintă la Detroit două versiuni noi ale citadinei 500

Compania Fiat a decis să prezinte la NAIAS măcar două studii de design bazate pe actualul 500.

Primul este 500 Abarth Tenebra – se adresează puriştilor care îşi doresc mai multă exclusivitate şi stil din partea versiunii de performanţă. Conceptul vine cu o vopsea exterioară gri mat, inserţii cromate, blocuri optice pe fundal negru şi un set nou de jante din aliaj, de culoare neagră, cu dimensiunea de 16 inch.

Contrastul negru/argintiu este prezent şi în interior, unde apar scaune sport cu centuri în patru puncte, volan nou, mânerele schimbătorului şi al frânei de mână învelite în piele neagră, cusături argintii contrastante şi o planşă de bord construită integral din fibră de carbon.

Cel de-al doilea concept – Cattiva, este inspirat de versiunile americane Sport şi Turbo ale micului 500. Culoarea caroseriei este un arămiu strălucitor, pentru care au fost alese tot inserţii negre contrastante. Jantele sunt tot de 16 inch. Aceeaşi culoare neagră se regăseşte şi în habitaclu, unde Fiat a echipat conceptul cu o tapiţerie din piele neagră şi a vopsit panoul instrumentelor de bord în aceeaşi nuanţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ