Dacă ai o listă de mașini la care visezi, a venit timpul să mai adaugi o poziție. Și anume, modelul Ford F150 Raptor, un pickup truck devenit legendă peste oceane și care iată că a ajuns și la noi.

Anunțul de vânzare aparține unei parcări auto din capitală, noi însă l-am găsit pur accidental pe site-ul 999.md. Off-roader-ul, care în SUA are un preț de start de 52.855 de dolari, la noi în țară a ajuns să coste cam 99.900 de euro! Nu vom comenta prețul prea mult, așa cum acesta poate fi influențat de numărul de dotări opționale incluse, dar și de taxa de vămuire care este de cel puțin 12.200 de euro!

Și asta pentru că sub capota acestui Raptor este instalat un motor V6 twinturbo, cu un volum de 3.5 litri. Puterea totală dezvoltată ajunge la 450 CP și circa 690 Nm de cuplu motor (510 lb.-ft. of torque). Cutia cu 10 trepte are grijă ca sistemul de tracțiune integrală să primească maximul de la motor, atunci când are nevoie cel mai mult, iar suspensia inteligentă te ajută să îți croiești drum chiar și acolo unde nu a fost vreodată.

NICIUN COMENTARIU