Ford Focus RS500 în mâinile lui Tanner Foust

40

Ford Focus RS500 în mâinile lui Tanner Foust

Unul dintre cei trei prezentatori de la emisiunea TopGear din America, Tanner Foust a fost pe circuitul de la Nürburgring cu un Ford Focus RS500. Toate exemplarele din ediţia specială şi limitată au fost vândute la scurt timp după lansarea modelului în urmă cu un an.

Nici nu e de mirare, pentru că Ford Focus RS500 a venit echipat cu un motor de 2.5 litri cu cinci cilindri, care este gata să ofere 345 CP şi 460 Nm cuplu. Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în 5,6 secunde, iar acul vitezometrului se opreşte pe la viteza maximă de 265 km/h.

Prin urmare, cei de la Ford nu s-au putut abţine şi au mai fabricat nişte exemplare de RS500, dar nu pentru a fi comercializate, ci pentru ″curtea proprie″. Prezentatorul Tanner Foust a venit în Germania şi a încercat o maşină din această serie pe circuitul din ″Infernul Verde″. Ca treaba să fie treabă, a ieşit la final şi un mic filmuleţ, în care vei vedea că la un moment dat un Ferrari este lăsat în urmă de Focus RS 500. Deloc întâmplător, desigur.

Sursa: TOPGEAR

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ