Compania Ford își ia rămas bun de la actualul model Focus RS, construind o versiune specială de adio care a primit denumirea Heritage Edition. Modelul deosebit va fi asamblat într-un tiraj de 50 de exemplare, fiecare finisat în culoarea Deep Orange și o listă desfășurată de dotări.

Automobilele seriei de adio se vor diferenția la exterior prin etriere finisate în culoare sură, iar într-o nuanță deosebită a culorii negre vor fi vopsite jantele din aliaj, oglinzile retrovizoare și eleronul de pe ușa portbagajului. Interiorul va fi dotat cu scaune Recaro, tapițate parțial cu piele, un acoperiț panoramic, un volan cu încălzire și inserții din carbon.

Ford Focus RS Heritage Edition, va fi echipat cu un diferențial LSD cu blocare mecanică a axei din față și cu un pachet special de modificare a soft-ului. Cu ajutorul acestor modificări, puterea propulsorului turbo de 2.3 litri volum ce face parte din familia Ecoboost, va crește de la 350 CP la 375 CP, iar cuplul motor până la 510 Nm.

Prețul pe piața din Marea Britanie a modelului deosebit de performanță Ford Focus RS Heritage Edition, va fi de aproximativ 39.895 lire sterline.

NICIUN COMENTARIU