Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Q7 facelift. SUV-ul producătorului german a trecut printr-o serie de modificări estetice, a primit un interior nou cu elemente preluate de pe modelele recent lansate, dar și motorizări îmbunătățite.

Conform oficialilor Audi, Q7 facelift va fi lansat pe piața din Europa la jumătatea lunii septembrie a anului 2019!

Designerii Audi au pregătit câteva modificări estetice pentru Q7 facelift. Grila frontală dispune acum de elemente poziționate vertical și integrează accesorii cromate. De asemenea, prizele de aer au dimensiuni mai generoase, iar farurile vor putea fi comandate și în versiunea HD Matrix LED. Spoilerul frontal a fost și el ușor restilizat, iar pachetul exterior S Line propune un splitter special. La posterior, designerii propun o bandă cromată care unește cele două stopuri, un difuzor cu design ușor schimbat și terminații noi pentru sistemul de evacuare.

Audi spune că a îmbunătățit comportamentul dinamic oferit de Q7 facelift. Pe lista opționalelor, clienții vor găsi bare stabilizatoare active și o suspensie pneumatică. Standard, nemții oferă sistemul de tracțiune integrală quattro

În plus, Audi Q7 facelift va putea fi comandat cu un sistem de direcție integrală. La viteze mici, roțile de puntea spate vor vira în direcția opusă celor de pe puntea față cu până la 5 grade! La viteze mari, pentru un plus de stabilitate, roțile de pe axa spate vor vira în aceeași direcție cu roțile față. Cei care vor comanda pachetul S Line vor primi o suspensie ceva mai rigidă, iar garda la sol va fi cu 15 mm mai mică comparativ cu cea oferită de versiunile cu suspensie pneumatică, pentru o manevrabilitate sporită.

La interior, Audi a preluat elementele disponibile pe proapătul Q8. Astfel, consola centrală va fi dominată de un ecran tactil generos, iar comenzile sistemului de climatizare vor putea fi accesate tot prin intermediul unui display. În versiunea Standard, Audi oferă pe Q7 facelift instrumentarul digital de bord, iar opțional există posibilitatea comandării unui Head-Up Display.

În momentul lansării, Audi Q7 facelift va fi disponibil cu două motorizări diesel mild-hybrid. Vorbim despre unitatea de 3.0 litri volum în versiuni de 231 CP și 286 CP. Indiferent de alegerea făcută, resursele vor fi puse în valoare de o cutie automată cu opt rapoarte. În acest moment, reprezentanții constructorului german nu oferă și detalii despre performanțele obținute.

Mai târziu, Audi va introduce în gama lui Q7 facelift atât o motorizare pe benzină de 3.0 litri volum care va oferi 340 CP, cât și o versiune plug-in hybrid alcătuită dintr-un benzinar și un motor electric.

NICIUN COMENTARIU