(FOTO) BMW pregătește Seria 8 Gran Coupe, concurentul lui Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé și Porsche Panamera!

284

Actuala generație a lui BMW Seria 8 va oferi mai multe variante decât a făcut-o vreodată. Astfel pe lângă versiunea Coupe (G14) și caroseria decapotabilă (G15), urmează să vedem și un Gran Coupe (G16), care respectiv urmează să fie un concurent de temut pentru Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe și Porsche Panamera.

Recent au fost făcute publice un set de fotografii spion cu noul model Seria 8 Gran Coupe care, chiar dacă este camuflat ne oferă posibilitatea de a observa diferențele la nivel estetic față de celelalte două tipuri de caroserie.

Deci, precum și se presupunea, partea frontală a rămas fără schimbări, excepție o face doar bara de protecție care a fost redesenată. Iar ce ține de partea centrală și posterior acolo avem parte de unele elemente noi, care momentan sunt ascunse sub folia de camuflaj.

Clasându-se pe aceeași nișă cu Porsche Panamera și Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe, modelul BMW Seria 8 Gran Coupe va împărți aceleași motoare cu restul gamei, dar totodată va primi și versiunile potente M850i ​​xDrive și 840d xDrive.

Mai târziu, își va face apariția și modelul M8 care va oferi un motor V8 Twin-turbo de 4.4 litri volum ce dezvoltă 600 de cai putere.

 

NICIUN COMENTARIU