(FOTO) Ca la Moldoveni! Au pus asfalt peste limitator, acum e scos și a rămas groapa

368

Drumurile de la noi din țară este un subiect despre care se poate discuta la infinit. O altă ”minune” este procesul de reparație a carosabilului. Dar cât de mare ne-a fost mirarea când am văzut astăzi dimineață o nouă perlă din partea drumarilor!

Ei bine, limitatoarele de viteză întotdeauna au împărțit șoferii în două tabere, unii salută această formă de siguranță a traficului, iar alții sunt împotrivă, justificând părerea sa prin faptul că, nu pot exista limitatoare de viteze atâta timp cât sunt instalate pe drumurile pline de gropi.

Astăzi dimineață, pe strada Vasile Lupu am observat o nouă surpriză din partea drumarilor. Istoria începe de mai demult, atunci când cei de la Administrația Publică Locală și cei de la Termoelectrica, ultimii efectuând careva reparații în zonă, nu au putut să ajungă la un numitor comun și să decidă cine trebuie să repare porțiunea de carosabil, au decis să acopere cu asfalt porțiunea de drum care a fost așternută la un nivel cu limitatorul.

Acum din motive necunoscute limitatorul a fost demontat, iar șoferii au rămas să ”savureze” o nouă groapă, care respectiv va crea ambuteiaje în zonă și defecțiuni la mașinile șoferilor neatenți.

În pozele atașate nu se vede clar adâncimea gropii din cauza că obiectivul digital ”nivelează” suprafețele, însă șoferii care vor circula pe această porțiune de drum vor simți din plin noul cadou al drumarilor.

NICIUN COMENTARIU