(FOTO) Chevrolet va construi o versiune specială a lui Camaro pentru piața din Japonia!

103

Vânzările versiunilor coupe și cabriolet a noului Chevrolet Camaro pe piața din Japonia vor începe cu câteva zeci de exemplare Heritage Edition, destinate în special fanilor niponi ale muscle car-urilor.

Acestea se vor diferenția în primul rând prin faptul că vor fi asamblate într-un număr limitat, iar în al doilea rând printr-o culoare specială a caroseriei. Nuanța de verde numită Rally Green, aduce un omagiu sportcarurilor americane de epocă, iar liniile albe care traversează caroseria accentuează caracterul sport al modelului. Tot aici se adaugă și jantele speciale, după care putem pune punct listei de elemente, care disting un Heritage Edition de un model ”civil”.

În total, se vor construi 30 de exemplare cu design special în caroseria coupe, care vor folosi ca bază modificarea LT și vor fi exhipate cu un motor turbo de 275 CP. Alte 20 de unități vor fi decapotabile, iar 40 de unități vor reprezenta modelul de top, construite pe baza lui Camaro SS, echipate cu un V8 de 453 CP!

Totodată, este curios faptul că, cel mai accesibil Camaro Heritage Edition îi va costa pe niponi circa 5.650.000 de yeni, sau aproximativ 51.500 de dolari. În timp ce pe piața din SUAm un Camaro LT este comercializat la un preț ce începe de la 26.740 de dolari, evident, fără a presupune vreo variantă exclusivistă.

NICIUN COMENTARIU