(FOTO) Exteriorul modelelor Skoda Octavia RS și Octavia Scout a fost deconspirat înainte de premiera oficială!

467

Exteriorul noilor versiuni ale modelului Skoda Octavia a fost dezvăluit înainte de debutul oficial, prin previzualizarea sistemului de infotainment al companiei Columbus. Capturile de ecran au fost publicate pe forumul ceh al mărcii. În paralel, compania Skoda a împărtășit o serie de detalii despre tehnice care vizează Octavia RS, anunțând și data lansării.

Skoda Octavia RS se va diferenția de modelul civil prin: barele de protecție care au primit un design sport, etrierele de frână finisate în culoarea roșie, terminațiile dreptunghiulare ale sistemului de evacuare, jante cu un design special și pachetul opțional anti chrome.

Versiunea Scout se va evidenția printr-o gardă la sol mărită, un body kit special din plastic atribuit caroseriei și cu elemente argintii la nivelul barei de protecție de la posterior. La fel, Octavia Scout va fi oferită exclusiv cu un sistem de tracțiune integrală.

În acest moment nu există informații oficiale la capitolul tehnic al modelului Octavia RS. Însă, cei de la Skoda au confirmat că modelul de performanță se va comercializa pe piață, pentru prima dată, într-o versiune PHEV și a subliniat că debutul gamei de modele sport va avea loc pe 3 martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

NICIUN COMENTARIU