(FOTO) În timp ce Toyota spune că NU există cumpărători pentru Supra în țara noastră, BMW aduce noul Z4 și îl scoate la vânzare!

788

La un apel efectuat cu ceva timp în urmă de către jurnaliștii AutoExpert, dealerul oficial Toyota în Moldova a declarat că nu va aduce modelul Supra la noi în țară, motivul este unul extrem de simplu, reprezentanții brandului nipon consideră că nu există la noi clienți care ar dori să-și achiziționeze acest sportcar, care defapt nu este nimic altceva decât un BMW Z4 în haine japoneze.

Din fericire, cei de la BMW au o altă gândire și aduc noul Z4 în showroom. Modelul construit de nemți este prezent la dealerul oficial Autospace Moldova, în versiunea sDrive30i M Sport. Aceasta vine echipată cu un benzinar turbo de 2.0 litri volum, capabil să dezvolte 258 cai putere și 400 Nm, care sunt gestionați de o cutie automată și transmiși către puntea spate.

Exemplarul din imaginile de mai jos, are un preț de 58.252 euro, iar lista completă de opțiuni cu care este dotat poate fi văzută AICI.

NICIUN COMENTARIU