(FOTO) Lamborghini lansează un hypercar impresionant, dar care nu-l vei putea cumpăra vreodată!

178

În acest weekend, cei de la Lambroghini au lansat modelul Lambo V12 Vision Gran Turismo. Modelul este dezvoltat pe o platformă virtuală în colaborare cu specialiștii companiei Polyphony Digital, care a lansat celebrul joc video Gran Turismo Sport!

Potrivit reprezentanților celor două companii, hypercarul va apărea în Gran Turismo Sport în primăvara anului 2020.

La capitolul design, Lamborghini V12 Gran Turismo împrumută mai multe elemente de pe modelul de serie Sian, oficialii constructorului italian insistă că designul proiectat este unul „uluitor”!

„Lamborghini V12 Vision Gran Turismo a fost dezvoltat pentru a deveni cel mai bun prototip virtual de până acum dedicat fanilor jocurilor video”, a declarat Mitja Borkert, directorul departamentului de design Lamborghini.

Oficialii Lamborghini, spun că noul model este echipat cu același sistem de propulsie electrificat care îl găsim și pe Lamborghini Sian. În cazul modelului de serie, italienii au construit un motor V12 de 6.5 litri volum care pune la dispoziție 785 de cai putere și 720 Nm. Sistemul mild-hybrid de 48V include și un motor electric care generează 34 CP și 38 Nm. În total, sistemul electrificat oferă 819 CP.

NICIUN COMENTARIU