Lexus LC 500 a debutat pe piaţă în anul 2017, reuşind să impresioneze prin designul său revoluţionar, care l-a transformat imediat într-un simbol al stilului. Odată cu lansarea ediţiei limitate Inspiration Series, LC 500 devine şi mai sofisticat, cu o paletă de culori exclusivă şi materiale noi în interior.

Modelul este limitat la doar 100 de exemplare destinate pentru piaţa din SUA, unde va putea fi comandat deja din această vară. Pe piaţa europeană, noua serie limitată va fi disponibilă din luna octombrie, urmând ca preţurile și numărul de unități disponibile să fie comunicate ulterior.

La capitolul design, ediţia specială a lui Lexus LC 500 se remarcă în primul rând prin culoarea verde exclusivă, pe care Lexus o numeşte Terrane Khaki şi jantele bi-colore de 21 de inchi. Interiorul a beneficiat de asemenea de un tratament special, cu un colorit în două tonuri – Bespoke Saddle Tan/Black Amber după cum le numeşte Lexus – de asemenea exclusive pentru Inspiration Series. Panourile uşilor beneficiază de inserţii de Alcantara într-o nuanţă mai închisă pentru o atmosferă mai caldă.

Din punct de vedere tehnic, nu există modificări faţă de versiunea de serie. Noua ediţie limitată Lexus LC este disponibilă ca LC 500, cu motorizarea alcătuită dintr-un motor V8 de 5.0 litri volum care dezvoltă 477 CP, respectiv ca versiune hybridă LC 500h, cu motor termic V6 de 3.5 litri volum şi motor electric pentru o putere totală a sistemului hybrid de 359 CP.

NICIUN COMENTARIU