(FOTO) Neuron EV T-One se vrea să fie principalul rival al lui Tesla Cybertruck!

196

Tesla Cybertruck vine să aducă revoluție în segmentul pick-up-urilor, plus că pe lângă un design futuristic oferă și un preț de pornire atractiv, de doar 39.900 de euro. Însă Elon Musk are motive de îngrijorare, după ce au apărut informații și imagini suplimentare cu viitorul Neuron EV T-One.

La fel ca și Cybertruck, Neuron EV T-One oferă un design neobișnuit. Chiar dacă acesta este încă la etapa de prototip, fiind prezentat în premieră luna trecută la Expoziția Internațională a Importatorilor de la Shanghai, promite să se impună în segment și chiar să de-a la o parte mulți constructori care până în acest moment erau optimiști.

Producătorul pick-up-ului electric spune că litera “T” din denumire este un indiciu că vehiculul este construit pe arhitectura unui camion, de la cuvțntul englez “Truck”.

Pick-up-ul multifuncțional poate primi mai multe tipuri de caroserie: printre care un pick-up veritabil, un van de marfă, un van premium pentru pasageri sau un monovolum. Tocmai din acest motiv, Neuron îl descrie ca fiind o autoutilitară modulară.

În prezent, constructorul evită să ofere informații despre performanțele modelului, dar anunță că vehiculul vine cu cifre specifice fiecărui scop pentru care este configurat.

Un lucru impresionant este scaunul din față, unu la număr, destinat evident șoferului, care este unul rotativ, ceea ce este o confirmare a faptului că Neuron EV T-One este echipat cu funcție de rulare autonomă. Scaunele rezervate pasagerilor se pot înclina, iar cabina se poate transforma într-o zonă de relaxare.

T-One se poziționează ca un model destinat clienților cu vârsta între 30 și 50 de ani, care potrivit oficialilor, “folosesc tehnologia pentru a duce un stil de viață dinamic, dar echilibrat”.

Compania californiană, fondată în 2017, anunță că are nevoie de resurse financiare semnificative pentru a converti prototipul într-un model de serie, dar acesta aste un următor pas logic.

NICIUN COMENTARIU