Nissan pune capăt speculațiilor la sfârșitul acestei săptămâni și anunță că va băga în producție conceptul realizat impreună cu specialiștii celebrei case italiene de design Italdesign.

Trecerea a 50 de ani de când cei de la Nissan au folosit pentru prima dată denumirea de GT-R pe o mașină de-a sa, i-a facut pe oficialii companiei nipone să lanseze un concept special care să celebreze acest eveniment istoric, de mare importanță. La realizarea noului GT-R50 au participat și italienii de la Italdesign care, la randul lor, au celebrat în 2018 cinci decenii de existență și excelență.

Dezvăluit pentru prima dată în fața publicului larg în urmă cu doar câteva luni, fructul colaborării dintre cele două mari companii din industria auto, va primi și o versiune de serie, potrivit unor informații publicate în cursul zilei de astăzi. Producția va fi însă limitată la numai 50 de exemplare, astfel ca potențialii clienți nu au foarte mult timp să stea pe gânduri, ci trebuie sa acționeze instant.

Ce este drept, mulți s-ar putea răzgândi în momentul în care vor auzi pretul de achiziție. Nissan spune în propriul comunicat de presă că noul GT-R50 by Italdesign va ajunge la vânzare cu un preț de 990.000 de euro, aceasta înainte de TVA și alte taxe pe care le percepe statul în care conceptul japonez va fi înmatriculat.

NICIUN COMENTARIU