Noua generație a modelului BMW Seria 3 a fost surprinsă fără camuflaj pe străzile din Germania, la doar câteva ore după ce aceasta a fost prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Ediția aniversară de 120 de ani a Salonului Auto de la Paris a găzduit mult așteptata de fanii mărcii, prezentare a noului BMW Seria 3 cu codul de caroserie G20. La câteva ore mai târziu după ce a fost trasă cortina cortina și dezvălui noul model, la doar câteva sute de kilometri de Paris, pe străzile Germaniei, unul dintre prototipurile folosite pentru teste a fost surprins complet necamuflat.

Pe fotografiile făcute de un trecător, observăm că mașina se prezintă în culoarea albastră a caroseriei, este dotată cu pachetul M Sport și încălțată în jante cu un diametru generos. Din păcate, imaginile din interiorul acestui exemplar lipsesc, acolo unde puteam vedea ce le două display-uri instalate în partea de sus a bordului.

Despre motorizarea acestui model la fel nu putem spune nimic, decât doar să presupunem că ar fi un 330i, dacă ar fi să ne conducem după dubla evacuare a acestuia. Varianta 330i, este echipată cu cel mai potent propulsor oferit, de 2.0 litri volum care livrează circa 260 CP. În această ordine de idei, oficialii bavarezi susțin că accelerarea acestei modificări de la 0-100 km/h ar dura doar 5.8 secunde.

Noul BMW Seria 3 urmează să concureze cu principalii săi rivali Mercedes C-Class și Audi A4. Acesta va avea pe piața din Germania un preț ce începe de la 40.450 de euro. Pe lângă benzinar, iubitorii de motoare diesel pot opta pentru un 320d, fiind singurul care este oferit la moment cu o cutie manuală cu șase trepte care lucreză în ansamblu cu sistemul de tracțiune xDrive.

NICIUN COMENTARIU