(FOTO) Noul BMW M3 a fost surprins absolut decamuflat!

197

Fanii brandului bavarez așteaptă cu nerăbdare ziua în care va debuta noul BMW M3! Până atunci, producătorul pregătește o serie de modele a berlinei de performanță pentru testele finale.

Cu toate acestea, fotografii spioni vin cu o veste bună și publică o imagine cu posteriorul viitorului model, complet decamuflat!

Noul BMW M3 în caroseria G80 se va diferenția printr-un nou aspect extrem de agresiv. Cel puțin, putem spune asta desprea partea din spate a modelului, acolo unde, dacă privim atent imaginea publicată, vedem un difuzor de aer, o evacuare cu patru terminații și un eleron la nivelul portbagajului.

Din păcate, partea frontală dar și interiorul, rămân a fi un mister în acest moment. Nu se cunoaște nici data prezentării oficiale a viitorului BMW M3. Conform unor presupuneri, noul M3 G80 va apărea în ofertă pe parcursul anului 2020, astfel putem să ne așteptăm la un debut grandios în următoarele șase luni.

Noul BMW M3 va păstra același motor de 3.0 litri volum, care dezvoltă 480 CP în versiunea standard și 510 CP în varianta Competition.

NICIUN COMENTARIU