Constructorul de automobile din Stuttgart a publicat un set de imagini cu cel mai nou crossover GLC în varianta de facelift.

Lansat în 2015, concurentul lui BMW X3 s-a ales recent cu un restyling care vine la cel mai potrivit moment. SUV-ul celor de la Mercedes-Benz arată și mai luxos și mai premium. Iar pe lângă retușul de exterior, cu noi bare de protecție și blocuri optice restilizate, GLC-ul a împrumutat sistemul de infotainment MBUX de la A-Class cât și instrumentele digitale de la C-Class.

Până a ajunge în showroomul oficialilor (cam pe la sfârșitul lui 2019), aflați că noul GLC va fi oferit în trei versiuni de motorizare, două pe benzină – GLC 200 4Matic,
GLC 300 4Matic și, trei diesel – GLC 200 d 4Matic, GLC 220 d 4Matic și GLC 300 d 4Matic. Toate propulsoarele sunt cu patru cilindri, și livrează între 163 – 245 de cai putere și 280 – 500 Nm de cuplu motor.

Printre sistemele de siguranță disponibile se vor număra Active Distance Assist Distronic, Active Steering Assist sau Active Lane Change Assist, care îi vor permite să se conducă aproape singur.

În premieră va fi oferit și DYNAMIC BODY CONTROL, sistemul care ajustează suspensia în funcție de anumiți factori sau condiții de drum.

NICIUN COMENTARIU