Noul Mercedes-Benz G-Class a fost prezentat la începutul anului 2018 în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Deși noua generație a primit numeroase tehnologii moderne, totuși designul care pe parcursul a 30 de ani de existență a modelului a devenit legendar, a fost spre fericirea fanilor păstrat.

Acum, la un an de la debut, noul Gelandewagen a fost observat și în Chișinău. Imaginile au fost publicate de SMOTRA.md, pe pagina lor de Facebook. Din fotografii observăm două exemplare transportate pe un camion cu platforme și acoperite în totalitate cu material de protecție a caroseriei.

Contactat de noi, dealerul Olmosdon a declarat că aceste vehicule nu vor fi livrate la ei, primile G-Class-uri pe care le așteaptă urmează să ajungă la ei abia în luna aprilie a acestui an. Ba mai mult, reprezentantul companiei a declarat că nici o prezentare oficială nu va fi loc, comenzile care le au fiind doar unele private.

Cei de la Grand Premium, care la fel au rolul de reprezentanță a mărcii Mercedes-Benz, au declarat că nu sunt la curent despre o astfel de livrare. Am vorbit cu câțiva angajați ce ne-au redirecționat spre directorul comercial, care la rândul său, din păcate nu a răspuns la telefon.

Astfel, redacția noastră urmează să revină cu detalii când vom avea informații oficiale.

Până atunci ținem să menționăm că cea mai potentă versiune a noului Gelandewagen, Mercedes-AMG G63, are un preț de start la noi în țară de 147.460 de euro. În această variantă G-Class-ul ascunde sub capotă o unitate V8 Bi-turbo de 4.0 litri volum, care produce 585 CP şi 800 Nm cuplu motor. 

NICIUN COMENTARIU