Cel mai mare SUV din istoria celor de la BMW și cel mai discutat model la moment, noul X7, a ajuns la Chișinău! Vehiculul luxos de talie mare poate deja fi văzut primblându-se prin capitală și poate fi găsit la vânzare însă nu la dealer, cum obișnuim de fiecare dată.

Noul BMW X7, este comercializat în exclusivitate de parcarea privată, AutoExpress Group! Anume ei au acceptat amabil să ne prezinte noul SUV bavarez, căruia i-am făcut și o serie de poze ”pe viu”.

Varianta care este propusă clienților AutoExpress Group, BMW X7 xDrive30d (G07), este echipată cu un propulsor turbo diesel cu şase cilindri în linie de 3.0 litri volum, care generează 265 CP şi 620 Nm de cuplu motor. Acesta este capabil să accelereze SUV-ul gigant de la 0-100 de km/h în doar 7.0 secunde și până la o viteză maximă 227 de km/h!

Exemplarul din pozele de mai jos vine la pachet cu o mulțime de tehnologii și opțiuni precum: frâni M Sport, eșapament M, suspensie adaptivă pe aer, BMW Display Key, faruri BMW Laserlight, Apple CarPlay, etc.

Dacă vă întrebați care este prețul pentru acest superb SUV care îți va oferi cu siguranță maximă atenție din partea celor din jur, aflați că acest X7 xDrive30d, poate fi achiziționat la un preț de 112.455 euro (preț cu acciz inclus), doar la cei de la AutoExpress Group, situați pe str. Calea Orheiului 16 (cerc Visterniceni).

NICIUN COMENTARIU